Byd dine kunder varmt velkommen med en pæn facade

Kulde og vådt vejr kan skade konstruktioner. Dette gælder både bygninger og belægning på veje. Som virksomhed er det vigtigt med en præsentabel facade, når kunder ankommer. Dette gælder særligt, hvis I er en butik ligeledes også blot for at skabe en god arbejdsplads. Er I en virksomhed, som skal udvide eller oplever vækst i kundetilstrømning, kan det være en god ide at få lagt en ny parkeringsplads. Hvad kræver dette?

Skal der laves ny parkeringsplads eller vej?

En ny parkeringsplads er ikke lige til – særligt hvis grunden i forvejen er belagt med asfalt. Her skal der bruges en fræser til at fræse det gamle asfalt op, så den nye belægning bliver jævn og holdbar. Læs mere om hvilken fræsning, der passer til jeres situation samt professionel rådgivning. Det kan nemlig oftest betale sig at investere lidt ekstra for at få de rette fagmænd til opgaven.

Fræsning stammer oprindeligt fra metalindustrien. Her bruges en fræsemaskine, også kaldet en fræsebænk, til at forme metallet ind til det rette produkt. I denne branche bruges der forskellige former for fræsemaskiner ligesom indenfor asfalteringsbranchen. De nyere fræsemaskiner er CNC-styret, hvilket gør dem mere universale – både i bevægelser og for operatører. Er I meget ’hands on’ i jeres virksomhed, kan I med fordel leje en fræsemaskine og selv gøre forarbejdet til den nye belægning.

Dette kan ligeledes være en ide, hvis det er et mindre areal, der kræver opbrydning – eksempelvis ved en privat parkeringsplads foran et hus. Maskinen kan ligeledes også bruges, hvis du ejer en privatvej. Her er jorden oftest fyldt med mange småsten og grus, der kan skabe slitage på kørende biler. Er I flere i et boligkvarter omkring en privat vej, kan det være en ide at gå sammen om en asfalteret vej. Dermed byder I også jeres gæster varmt velkomne uden ridser på bilerne.

Fortsæt det gode indtryk

Virksomhedens facades udseende er vigtigt, da det oftest er kundernes første indtryk af virksomheden og dens produkt. Hvis indtrykket er godt fra starten af, skal dette opretholdes gennem hele besøget og oplevelsen. Brug derfor også lidt tid på det indvendige. Dette er ekstra praktisk, hvis I allerede er ved at bygge om eller skal bygge nyt.

Det er ligeledes en god ide at have et separat rum til kunderne, hvis I har jeres kontor eller lager i samme bygning. Dermed kan I rode, som I vil bag facaden, og stadig fremstå præsentable foran kunden.