You are currently viewing Træt af at lukke hunden ud og ind? 

Træt af at lukke hunden ud og ind? 

Hvis man ikke har en have, er man nødt til at skulle ud at gå med sin hund flere gange om dagen, og det gør mange, også selvom de har en have. Med en have har man dog den fordel, at man kan lukke hunden ud, og så kan den selv løbe og lege. Der er dog også en anden mulighed, og den ser vi nærmere på her, så læs med og få gode tips. 

Hvis man er træt af at skulle vikle sig ud sin sofa, hver gang Plet eller Vaks vil ud at lege, kan man anskaffe sig en hundelem, som monteres i en dør. Med en hundelem kan hunden selv løbe både ind og ud, og man slipper altså for plageriet om at komme ud i tide og utide. 

Hunden skal stadig ud at gå 

Men hvilken hundelem skal man vælge? Hvis der er er tale om en mellemstor hund kan man overveje en PetSafe Extreme Weather Alu Hundelem – Large. Har man derimod en meget stor hund, bør man slet ikke vælge en hundelem, for da vil lemmen være stor nok til, at også et menneske kan komme igennem. De færreste vil nok betakke sig for at få en indbrudstyv på besøg, selvom tanken om et medlem af Bjørnebanden på vej gennem hundelemmen unægtelig er sjov. 

Selvom man vælger at montere en hundelem, og hunden således selv kan komme og gå, skal man huske at den stadig har brug for at komme ud og se noget andet end haven. Hunde har brug for at komme ud og snuse til andre steder og måske hilse på andre hunde. 

Herudover skal man også tænke på, at det kan blive et frygteligt griseri i haven, hvis hunden aldrig kommer andre steder, og dermed er henvist til at gøre det, den skal, på græsplænen.