You are currently viewing Når det er på tide at få bugt med problemet med de enlige strømper

Når det er på tide at få bugt med problemet med de enlige strømper

Vi har nok alle prøvet at stå med en ren vask og mangle en eller flere strømper der kan matche det rene tøj der er kommet ud af vaskemaskinen. Nogle mener at vaskemaskinen simpelthen spiser sokkerne, men hvad enten det skyldes så er der råd for det.

De bedste fif til at undgå enlige strømper i fremtiden

Hvem vil ikke gerne slippe for situationen hvor man står med samtlige enlige strømper og forsøger at finde en mulig partner til strømperne fra den efterhånden store bunke man har fået samlet sammen? Det kan faktisk lade sig gøre at man altid har styr på hvor strømperne bliver af.

Det første tip til at undgå de enlige strømper er at du skal smide strømperne parvis til vask. Ligesom du folder strømperne i par efter vask, så fold dem ligeledes når de rammer vasketøjskurven. På denne måde slipper du for størstedelen af problemet. Der er dog situationer hvor man bliver nødt til at smide den ene strømpe ud fordi der er kommet hul. Her kan løsningen være kun at købe billige sorte sokker, så alle sokkerne passer sammen.

Del dine egne idéer med andre og brug linkbuilding for at sikre dig læsere

Hvis du selv har flere idéer, så kan du i ægte bloggerstil dele dine gode fif til at undgå enlige sokker i fremtiden. Gratis linkbuilding gør det muligt for dig at du også får læsere til dit indlæg, så dine gode fif kan komme til gavn for så mange som muligt.

Du kan også sagtens dele gode fif som f.eks. hvis du afprøver ovenstående og oplever succes med dette. Det er helt okay.